Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Abstracte, blauwgekleurde foto met de tekst #LIJSTJESTIJD

27/12/2023 / Dieter , Evelyne , Steffie , Maxime

#LIJSTJESTIJD: De beste muziek van 2023 volgens de redactie

365 dagen aan elektronische verwennerij samengevat in een hapklaar artikel en een genrefluïde Spotifyplaylist.

Ohja, wat was het weer een mooi jaar voor muziek. Twaalf maanden lang luisterden we tot in de vroege uurtjes naar muziek: thuis, in de club of op de festivalweide. Omdat het einde is weer in zicht is en we weten dat jullie niet vies zijn van het occasionele lijstje, besloten we iets te doen met het resultaat van al die ontdekkingen. Dit in de vorm van een playlist met onze favoriete tracks, en een meer diepgaand lijstje met de albums die het meest met ons resoneerden.

Extra uitblinkers

Maar wacht, er is meer! Naast al deze topreleases zijn er nog genoeg albums en EP's die we als extra highlights in de schijnwerpers willen zetten. We kunnen gewoonweg niet voorbijgaan aan alle nieuwe muziek van dit jaar en dus delen we graag nog wat extra persoonlijke ontdekkingen met jullie in de vorm van een shortlist.

Kopfoto: © Bia Andrade (@justbia op Unsplash)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête