Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

Samenwerken

... want samen staan we sterker!

Jaarlijks voegt onze What Happens-crew talloze evenementen toe aan zijn kalender. Of het nu over de grootste warehouse raves of de meest intieme concerten gaat, we zijn erbij. We doen niets liever dan het ontdekken van de meest originele b2b-sets, het uitpluizen van line-up releases, het verkennen van de evenementensite, gesprekken voeren met feestgangers en aan tafel zitten met gepassioneerde mensen die ons graag meer vertellen over wat ze doen en waarom.

Als het op nieuws aankomt, hebben we een bijzondere voorliefde voor de Belgische muziekscene. Ons kleine landje heeft immers een indrukwekkende kwantiteit en kwaliteit aan evenementen op zijn naam staan. Toch gluren we af en toe graag eens over de grens om te ontdekken wat er borrelt in onze buurlanden. Een ander aanzienlijk aspect van What Happens is de coverage van de elektronische muziek zelf: we doen niks liever dan onszelf up-to-date houden over de laatste nieuwe releases, artiesten en labels, om dit dan te destilleren naar toegankelijke content voor onze lezers.

 

Features

Heb je leuk nieuws te melden of wil je graag samenwerken met What Happens als mediapartner? Dan horen we dat graag! Het grootste deel van wat we doen - en wat we ook het liefste doen - zijn artikels waarin we dieper ingaan op een bepaalde organisatie, een persoon, een evenement of een ander aspect van onze bruisende Belgische scene.

 

Releases

Een ander aanzienlijk aspect van What Happens is de coverage van de elektronische muziek zelf: we doen niks liever dan onszelf up-to-date houden over de laatste nieuwe releases, artiesten en labels, om dit dan te destilleren naar toegankelijke content voor onze lezers.

Kleine disclaimer: we krijgen erg veel promo inzendingen; we proberen naar zo veel mogelijk te luisteren, maar kunnen niet beloven dat we over alles iets zullen schrijven of op elke mail kunnen antwoorden.

 

Adverteren

Je kunt ons platform ook inschakelen voor jouw advertentieboodschap op onze website of socialemediakanalen. Advertenties zijn mogelijk, zolang ze aansluiten bij onze wereld van muziek en evenementen. Bij What Happens richten we ons nog steeds op iedereen die kan genieten van muziek, of dat nu op een feestje, festival is of thuis op de bank.

 

Eerdere samenwerkingen

Logo  van Voodoo Village
© Voodoo Village
Logo  van Dour Festival 2024, in opdracht van Dour
© Dour
Logo van Doel Festival
©

Doel

Logo van Listen Festival
©

Listen Festival

Logo van Paradise City Festival
©

Paradise City

Logo  van Chinastraat
© Chinastraat
Logo  van MODUL'AIR
© MODUL'AIR
Logo van Ancienne Belgique
©

Ancienne Belgique

Logo  van XRDS - Crossroads Festival 2023, in opdracht van XRDS - Crossroads
© XRDS - Crossroads
Promo  van Extrema Outdoor 2023, in opdracht van Extrema Outdoor
© Extrema Outdoor
Kompass
© Kompass
Logo  van Jeugd van de Nacht
© Jeugd van de Nacht
Logo  van Trix
© Trix
Fuse Imprint
©

Fuse Imprint

Logo van Horst
© Horst
Logo  van Botanique
© Botanique
Logo van Pukkelpop
©

Pukkelpop

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête