Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ampere Records

19/12/2021 / Sophie Daniels

Antwerpse club lanceert Ampere Records

'Lost Flight' is de debuut release

De club die zich onder de treinsporen van het Antwerpse station bevindt, start een eigen label, Ampere Records. Hiermee streven ze naar creativiteit, durf en rauw talent. Een zoektocht die vorig jaar al van start ging, toen ze een oproep lanceerden met de vraag naar onbekend talent. 

Een zoektocht die heel wat opleverde zo blijkt, want freq444 tekent meteen voor de eerste release van het label. Na het winnen van de Talent Search en het spelen in de beruchte Boiler Room zal deze EP de eerste officiële release van het duo zijn. De EP 'Lost Flight' is een voorstelling van de periode waarin het werd gemaakt: te midden van de eerste lockdown van 2020. Met diepe baslijnen, zwevende ambient synths en etherische breaks, fungeert het niet alleen als een introductie tot de geluiden van freq444, maar ook als een kijkje in de verwarrende en dystopische tijd waarin het is gemaakt.

Volg het reilen en zeilen van het label via Soundcloud.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête