Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

Over ons

What Happens is gefascineerd door alles wat te maken heeft met elektronische klanken en is ontstaan met het idee om onbekend talent in de kijker te zetten. We bieden een platform aan dat nieuwe releases, te ontdekken artiesten, lokaal talent, gevestigde waarden en hippe organisaties onderdak biedt in de vorm van hapklare artikels. 

Manifest

Wat begon als een subtiel avontuur ver in 2016, is vandaag de dag uitgegroeid tot onze grootste passie. We plakken liever niet het etiket elektronische muziekblog bovenaan onze website, maar zien het breder. We bieden onze lezers een mix van muziek en onze visie op het feestende leven. En als we een leuke release tegenkomen of het nieuwste wonderkind ontdekken, dan vertellen we je dat ook ineens.

Waarom we doen wat we doen: we willen talent ontdekken, jong of oud, en in the picture zetten. Artiesten, promotors, events of labels die alles in huis hebben om het te maken, maar nog net dat extra editoriale duwtje in de rug nodig hebben. 

Samenwerken?

Organiseer jij een leuk feestje, heb je een nieuwe EP uit of gewoon leuk nieuws te melden en wil je dat wij daar iets over schrijven? Dan willen we dat graag horen! Leg kort je idee uit en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Mail naar hello@whathappens.be

Livestream?

Heb je een nieuwe EP uit? Of wil je je kunsten tonen tijdens een set die dan live uitgezonden wordt? Dan luisteren wij graag naar je idee! Mail naar hello@whathappens.be

Solliciteren?

Zin om voor ons te schrijven? Check onze vacatures!