Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Paradise City Festival, gemaakt door Annika Wallis

20/04/2023 / Evelyne Vanherf

Ontdek de volledige line-up voor Paradise City Festival 2023

Aftellen naar de zomer met het groenste muziekfestival van België

Nu de zon al wat meer begint te schijnen en de temperaturen langzaam stijgen, komt de zomer duidelijk dichterbij. En wat kijken wij uit naar een zomer vol festivals, leuke vibes, dansen met vrienden en genieten van de mooiste geluidjes. Om je al even warm te maken voor de zomer heeft Paradise City vandaag zijn volledige line-up bekendgemaakt met wel 115 artiesten in totaal. 

Paradise City Festival, dat al twee jaar op rij uitgeroepen is tot het groenste muziekfestival van België, vindt plaats in een pittoreske kasteeltuin aan het water nabij Brussel, staat bekend om zijn uitzonderlijke organisatie, indrukwekkende podia en superieure audio- en lichtsystemen. Toch zijn de kwaliteitsvolle dj's en live-acts uit verschillende elektronische muziekgenres de grootste troef. 

Het festival zet in op lokaal en opkomend talent dat zijn waarde heeft bewezen in underground clubs in het hele land. Vooral de legendarische technoproducer CJ Bolland, soulvolle beatconnaisseur DTM Funk, Studio Brussel host Jeroen Delodder, Compact Disc Dummies' dj alter ego Silver Sisters en dance music selector Far Out Radio Systems verdienen een speciale vermelding. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Promo  van Paradise City Festival

Elk jaar zet Paradise in op vernieuwing en verbetering en dat zal dit jaar niet anders zijn. Eerdere bezoekers zullen een paar veranderingen opmerken. De totale festivaloppervlakte wordt aanzienlijk vergroot. Dat betekent meer ruimte per bezoeker en veel meer schaduwplekken om even tot rust te komen. De Live Stage (voordien de Arena Stage) krijgt een flinke upgrade en wordt uitsluitend gewijd aan live-acts. Met extra capaciteit en meer prominente namen zal deze nieuwe toevoeging het overvloedige aanbod van kwalitatieve dj-acts op de andere vijf podia in evenwicht brengen. Ook het grootste podium, de Castle Stage, krijgt een enorme facelift. Tot slot komt er deze zomer een gloednieuwe zesde dansvloer bij. Op de Micro Stage zullen intieme dj-sets doorgaan voor een beperkt publiek - denk aan weinig capaciteit maar veel energie. Dit podium zal ook de meest opwindende nieuwe namen laten zien voor degenen die op zoek zijn naar het volgende grote talent van morgen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Foto  van Paradise City Festival, gemaakt door Simon Leloup
© Simon Leloup

Tickets voor Paradise City Festival 2023 vliegen de deur uit. De Early Bird ticketshop sluit op 3 mei, dus wees snel voor je laatste kans op een kortingsticket.

Kopfoto: © Annika Wallis

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête