Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van Make It Thru , in opdracht van Narciss

29/04/2023 / Evelyne Vanherf

Narciss dropt nieuwe release Make It Thru

Is dit de nieuwe zomerse plaat die iedereen zal platdraaien?

Nu de dagen terug langer beginnen te worden en de temperaturen al een klein beetje naar omhoog gaan komt Narciss af met een heerlijke nieuwe zomerse release. Narciss die onlangs met zijn b2b avec MRD het podium van Modulair te Gent in vuur en vlam zette, en volgende week samen met Dj Fuckoff te aanschouwen is op Horst Arts & Music Festival dropt een nieuwe release 'Make It Thru'. Is dit de nieuwe zomerse plaat die iedereen zal platdraaien? Wij zouden het anders wel begrijpen.

Er is altijd een dualiteit in emoties. Geen hereniging kan compleet zijn zonder conflict en euforie kan niet bestaan ​​zonder ellende. Maar er zijn weinig emoties die zo zoet zijn als de uiteindelijke emotionele zuivering, wanneer je uit een slechte sfeer komt. Als je je sterk genoeg voelt om de wereld op je schouders te nemen. Dit is wat 'Make It Thru' inspireerde.

Narciss

Door invloeden van eurodance, italo-disco en pop uit de jaren 2000 te combineren en ze samen te stampen met zware drums, kan het resulterende mengsel het best in grote doseringen op zowel de oren als de huid worden aangebracht, in de loop van de zomer, bij voorkeur met een verkoelend drankje in de hand en de ramen wijd open. En daar zeggen wij geen neen tegen. Geniet van zijn nieuwe release, hieronder te beluisteren!

Kopfoto: © Narciss

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête