Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Asa Moto

01/08/2023 / Evelyne Vanherf

Asa Moto brengt originele soundtrack voor 'Down The Rabbit Hole' uit op cassettebandje

Het iconische Gentse duo is binnen twee weken te bewonderen op het XRDS festival.

Asa Moto bestaat uit twee Gentse producers, Olivier Geens & Gilles Noé. Hun muziek laat zich het best omschrijven als melodisch elektronisch, dansbaar en vooral eigenzinnig. Sinds hun debuut op Soulwax's imprint, DEEWEE in 2016, heeft het Belgische duo de afgelopen vijf jaar gestaag een reeks veelgeprezen EP's uitgebracht. De unieke elektronische muziek met af en toe wat live vocals erbij weet het publiek altijd te bekoren. Wie graag deze twee heren aan het werk wil zien moet op 20 augustus afzakken naar het XRDS festival te Brussel. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Asa Moto
©

Asa Moto

Na de verschillende EP's levert Asa Moto nu een originele soundtrack die exclusief gemaakt werd voor Benjamin Verdoncks boeiende tafeltheatershow, "Down the Rabbit Hole", gehouden in het prestigieuze kunstencentrum CAMPO. Deze meeslepende soundscape van 33 minuten, uitgevoerd op 23 en 24 maart te Gent, neemt het publiek naadloos mee in de fantasierijke wereld van Verdonck. De soundtrack is nu beschikbaar op een cassettebandje in beperkte oplage, waardoor de essentie van de uitvoering behouden blijft voor zowel enthousiaste verzamelaars als muziekliefhebbers. Deze is te verkrijgen bij Music Mania voor 13,05 euro. 

Kopfoto: ©

Asa Moto

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête