Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Phara

01/11/2017 / Sophie Daniels

Phara ziet nieuwe EP verschijnen op Planet Rhythm

Na releases voor Par Grindvik's Stockholm LTD en Sonntag Morgen, verschaft de Belgische producer Phara deze keer muziek voor Planet Rhythm. De EP, TTT genaamd, bevat vier uitstekende tracks en ligt op 13 november in de virtuele winkelrekken.

Phara is het laatste jaar aan een enorme opmars bezig. Wat eerst meer weg had van een slaapkamerartiest, is afgelopen jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische technoscene. Dat bewijzen niet alleen zijn releases op toonaangevende labels als -zoals voorheen aangehaald- Stockholm LTD, Sonntag Morgen én Black Sun Records maar ook présences op Voltage Festival, het Berlijnse Herrensauna en Tresor.

Dat hij nu deze release op Planet Rhythm pakt, is de figuurlijke kers op de taart. Het label etaleerde als EP's van grote artiesten als Matrixxman, Yan Cook en Marla Singer.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête