Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

11/08/2016 / Sophie Daniels

Matrixxman en Brendon Moeller werken samen aan EP

De Amerikaan Charles Duff, die door het technoleven gaat als Matrixxman, gaat samenwerken aan een EP met Brendon Moeller.

De techno van Duff is streng en cool, steeds strak geramd binnen die zelf getekende matrixen. Hij bracht al ettelijke releases uit op Dekmantel, Ghostly en Fifth Wall en kan de laatste jaren op heel wat populariteit rekenen.

De in New York gevestigde dj/producer en voorvechter van de dubtechno variant, Brendon Moeller, heeft ook een goedgevuld muzikaal C.V. opgebouwd in de loop der jaren. Inmiddels is zijn discografie indrukwekkend met onder andere een album op Francois K's Wave Music, Third Ear en Echocord.

Het is de eerste keer dat de twee samenwerken. The Black & White EP komt uit op 5 september op het bekende Nederlandse Planet Rhythm label.

Tracklist

A1 Confidence
A2 Messiah
B1 Turned To Stone
B2 Mainframe
C1 Freeway
C2 Bashar Al Assad
D1 Time Loss
D2 Trident

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête