Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Stephen Disario

30/01/2021 / Sophie Daniels

#PREMIERE: Stephen Disario - Extrovert [Planet Rhythm]

Van de Sound The Alarm EP

Wij maakten deze week een diepe buiging voor de EP release van Stephen Disario, die met de Sound The Alarm reeds zijn tweede EP maakt voor Planet Rhythm.

Dat het label een een vruchtbare vijver is voor talent, hebben ze al meermaals bewezen. Zo zetten onder andere Matrixxman en Yan Cook er hun eerste stappen richting internationale carrière en werkten ze samen met artiesten als Bas Mooy, Woo York en onze Belgische techotrots Phara. Bij Planeth Rhythm draait het niet om reputaties, wie talent heeft wordt opgepikt.

De in Los Angeles woonachtige Stephen Disario bracht in juni vorig jaar al eens werk uit voor Planet Rhythm met zijn New Beginnings EP en breit daar nu een vervolg aan. De Sound The Alarm EP bevat 5 eclectische dansvloer gerichte technotracks en komt uit op 1 februari uit.

Hieronder kan je de track Extrovert in première beluisteren.

Tracklist

  1. Stephen Disario - Extrovert
  2. Stephen Disario - Sound the Alarm
  3. Stephen Disario, Marcal - Eleven
  4. Stephen Disario - Alone Time
  5. Stephen Disario - Something Different

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête