Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Octo Octa op Paradise City Festival 2022

22/02/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Paradise City kondigt aantal baanbrekende live acts aan

Onder andere Inner City, Stavroz en Lander & Adriaan prijken op de affiche

Het mag dan nog wel winter wezen, maar van dit bericht krijgen wij het al warm voor de aankomende festivalzomer. Eén van de fantastische festivals waarmee wij Belgen verwend worden is Paradise City en die kondigden vandaag heuglijk nieuws aan. In 2023 krijgt het festival een nieuw podium dat uitsluitend zal toegewijd zijn aan live acts. Op het programma staan internationale toppers als Flavian Berger,  RY X en Inner City. Ook Belgische acts als Stavroz, Tukan en Lander & Adriaan vervolledigen de line-up.

Daarnaast biedt Paradise City dit jaar ook een nieuwe kampeerzone 'Sweet Harmony' aan. Deze camping bezit meer ruimte, douches en faciliteiten per kampeerder, een exclusief chill-out podium, drie ontbijtbuffetten inbegrepen in het campingticket, en een 'silent area' waar strikte geluidsregels gelden. Kortom, wij kijken er al naar uit om in de schaduw van dat prachtige kasteel te gaan dansen. Jullie toch ook?

Artwork  van Paradise City Festival
© Paradise City Festival
Kopfoto: © Annika Wallis

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête