Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Amelie Lens aan het Atomium met Cercle

01/07/2021 / Dieter Holvoet

Amelie Lens verovert opnieuw het Atomium in augustus

Hangar en Labyrinth Large brengen haar naar Brussel voor hun eerste evenement sinds de coronacrisis

In de zomer van 2019 deed ze de bollen van het Atomium al daveren met haar Cercle-set, deze zomer is ze terug wegens groot succes. Naast haar eigen 5 uur durende set zal ze ook vergezeld zijn van een aantal toppers van haar label LenskeMilo Spykers speelt b2b met Ahl Iver een AIROD speelt b2b met Farrago.

Sattelietfoto van het Belgiëplein
het Belgiëplein

Het evenement vindt plaats op zaterdag 14 augustus van 12u tot 22u. De locatie is Arena 5, een nieuwe openlucht concertruimte waar van 22 juli tot eind september een reeks concerten en evenementen zullen plaatsvinden. Die concertruimte bevindt zich op het Belgiëplein, aan Brussels Expo. In tegenstelling tot de Cercle-set zal deze performance dus niet doorgaan aan de voet van het Atomium.

De ticketverkoop begon op vrijdag 25 juli, maar alle tickets zijn ondertussen al uitverkocht. Maar liefst 90% van de tickets werden verkocht in 20 minuten! Hou zeker TicketSwap in de gaten als je nog aan tickets wil geraken.

Meer info vind je op het Facebookevenement.

Kopfoto: © Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête