Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Ahl Iver en Exhale

17/01/2023 / Dieter Holvoet

#trackvandeweek: Ahl Iver - No Salvation

De Belgische Ahl Iver is synoniem geworden met de naam Lenske sinds oprichter Amelie Lens in 2018 een van zijn demo-inzendingen uitkoos. Sindsdien combineerde de jonge dj/producer een druk internationaal toerschema met al twee EP's op het label. Zijn laatste, 'Paradox', kwam vorige week uit en bevat vier dansvloer-georiënteerde tracks met het typische Ahl Iver-geluid dat stilaan een onmisbaar deel van Lenske is geworden.

Onze favoriete track van de EP is 'No Salvation', een peak-time knaller met Lenske's kenmerkende, stampende kick drums en een onheilspellende melodie die naarmate het nummer vordert verder naar de voorgrond treedt.

Wij kijken alvast uit naar EXHALE's uitverkochte megarave in de Antwerpse Waagnatie, waar onder andere Ahl Iver live te zien zal zijn. Hopelijk ook met z'n nieuwe EP! 

Tracklist

  1. Reverse Psychology
  2. Paradox
  3. Rumble In The Jungle
  4. No Salvation
Kopfoto: © Exhale

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête