Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Full Circle

08/11/2023 / Evelyne Vanherf

Full Circle - Met 1 ticket drie dagen ondergedompeld worden in het Antwerpse nachtleven

Drie dagen feest verspreid over 35 locaties met onder andere het Antwerpse Centraal station.

Op 9, 10 en 11 november start het jaarlijks driedaags cultuur- en uitgaansevenement Full Circle, dat plaatsvindt op onverwachte plekken in Antwerpen. Gaande van clubs tot musea en cultuurhuizen, waar muziek en ontdekking centraal staan ​​en dat met een volledig Belgische line-up. Vorig jaar verwelkomde de organisatie meer dan 15.000 feestvierders, deze keer liggen de ambities hoger. Er wordt gemikt op 25.000 bezoekers, vooral door het toevoegen van enkele grote nieuwe locaties, waaronder het Centraal Station.

MAS - Antwerpen
©

MAS - Antwerpen

Station Antwerpen - Centraal
©

Station Antwerpen - Centraal

Full Circle is een festival dat Belgische muziekliefhebbers, artiesten en de voltallige sector bij elkaar wil brengen. Om het vele lokaal talent een waardig podium te geven staan er alleen maar Belgische artiesten te pronken op de lineup. Een duidelijk signaal van de organisatie dat ons land een overvloed aan talent herbergt. Van house tot techno en van hiphop tot funk: alle genres krijgen hun stek. Door een volledig weekend in te palmen kan de organisatie bijna 150 verschillende artiesten uitnodigen. Een record!

Ook is het festival dé ideale manier om kennis te maken met het Antwerpse nachtleven. Verschillende locaties verspreid over de stad voegen zich toe bij het Full Circle concept zoals: Trix, Ampere, Café Foyer in de Bourlaschouwburg, Club Vaag, Club Capital en zelfs Chinees restaurant China Star. Hierdoor kom je op één avond of weekend op verschillende plekken terecht die je voordien misschien zelfs nog niet kende. Dit jaar palmt Full Circle ook het Antwerpse Station in, een unieke locatie waar dagelijks duizenden pendelaars passeren. Twee avonden lang wordt de imposante inkomhal omgetoverd naar een magische dansvloer. 

Om elk evenement in goede banen te leiden werkt Full Circle samen met enkele lokale collectieven en artiesten, waaronder Hard Harder Hardst, Burenhinder, Stavroz, Love On Top Club en John The Club.

Hoewel de nadruk ligt op nightlife, biedt Full Circle ook verschillende soorten activiteiten aan doorheen de dag. Het is dus veel meer dan alleen feesten. Tijdens dit verlengde weekend vieren ze Belgische muziek en cultuur, compleet met een muziekconferentie 'Inside The Circle', exposities en live concerten. Kortom een kleurrijk eerbetoon aan alles wat ons land te bieden heeft.

Full Circle
©

Full Circle

Bovendien biedt Full Circle kansen aan jonge artiesten en dj's van eigen bodem, met een speciale focus op lokale, Antwerpse talenten. Op de affiche staan onder meer Coely, Lander & Adriaan, KRTM, CJ Bolland, Ampe, Novah, Milo Spijkers, EMILIJA, Bibi Seck, Nosedrip, Pegassi, Murdock en nog zoveel meer. 

Full Circle
©

Full Circle

Tickets

Een ticket voor een volledig weekend kost je in totaal zo'n 70,50 euro. Ook is het mogelijk om voor elke dag een apart ticket te kopen. De prijzen voor een dagticket gaan de deur uit via verschillende waves. Met één ticket heb je toegang tot de 35 locaties die Full Circle te bieden heeft. 

Lineup Full Circle
©

Lineup Full Circle

Tickets voor Full Circle festival 2023

Tickets
Kopfoto: ©

Full Circle

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête