Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Innellea

Innellea

Over

Innellea brengt regelmatig muziek uit op labels als Afterlife en Innervisions, waar hij qua genre niet uit de boot valt met zijn melodische tracks, maar wel telkens de grenzen van het genre gaat opzoeken. Zijn tracks zijn uniek en zijn stijl is erg persoonlijk. Veel producers kunnen heel hun leven dromen van wat hij in een paar jaar al heeft verwezenlijkt, we kijken erg uit naar wat de komende jaren zullen brengen voor deze man.

Tijdlijn

  • 2014: Michael en Daniel beginnen samen met muziek maken onder de noemer Innellea
  • 2017: Ze worden door lezers van Groove Magazine gestemd tot in de top 10 beste nieuwkomers, naast artiesten als Fjaak en Amelie Lens
  • 2018: 'Vigilans EP' betekent de eerste van vele releases op het wereldberoemde label Afterlife
  • 2019: Wegens gezondheidsproblemen verlaat Daniel het project
  • 2021: Innellea neemt in samenwerking met Cercle een set op op het Jaisalmer fort in Rajasthan, Indië, een video die ondertussen al meer dan een miljoen keer bekeken is

Moet je gezien hebben

Bekijk zeker eens zijn Cercle set op het Jaisalmer fort in Rajasthan, Indië om een idee te krijgen van het kunnen van deze artiest. Het is een mooie showcase van enkele van zijn (naar mijn mening) beste nummers, samengevoegd tot een feilloze set op een prachtige locatie.

Moet je gehoord hebben

Onze favoriete tracks zijn zonder twijfel 'Hoffnungsschimmer', geproduced samen met Kevin De Vries en uitgebracht op Afterlife, en 'The Invention Of Flying', uitgebracht op de Limbo compilatie van Innervisions.

Events

Kopfoto: © People Machines