Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Noir sfeerfoto

27/10/2021 / Sophie Daniels

Extrema Noir bevestigt line-up voor indoor editie

Technofestival zet in op the day after

Extrema Noir maakt een flinke berg aan namen bekend voor het event dat op 1 januari 2022 plaatsvindt in de Trixxo Arena in Hasselt. De legendarische Amerikaanse purist Jeff Mills komt langs voor een dj-set en ook veteraan Len Faki ontbreekt niet op de lineup.

Voor de hogere bmp's moet je steevast een kijkje nemen bij het Belgische überpopulaire duo Joyhauser of het grootste exportproduct van het land, Amelie Lens. Ook zeker niet te missen is de rug aan rug set tussen Kobosil en Dax J, we zagen hen aan het werk op EXIT Festival en daar ging het om het op z'n minst te zeggen héél hard aan toe.

Afterlife-fans kunnen hun hart ophalen bij Innellea, en ook de Duitse producer Stephan Bodzin en het gouden duo Pan-Pot staan op de rol.

ALLE NAMEN:

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Joyhauser, Adam Beyer, Pan-Pot, Dax J b2b Kobosil, Kollektiv Turmstrasse live, Stephan Bodzin live, Patrice Bäumel, Nico Morano, Innellea en een ‘very special guest’ die later nog wordt aangekondigd.

Extrema Noir lineup

Tickets & info

  • Tickets kosten 59 euro
  • Locatie: Trixxo Arena, Hasselt
  • zaterdag 1 januari van 20u tot 6u

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête