Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Voodoo Village Festival 2022, in opdracht van Voodoo Village

20/02/2023 / Dieter Holvoet , Sophie Daniels

Maak kennis met de eerste 15 namen voor Voodoo Village

Met oa. Nico Moreno, DJ Tennis en Milo Spykers.

Voodoo Village zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september. Samen met de data, lost de organisatie ook de eerste namen op de affiche. Het festival zal dit jaar georganiseerd worden onder het thema ‘Uniting Souls’.

Dit jaar willen we echt de klemtoon leggen op "Uniting Souls". Wij geloven dat muziek, kunst en cultuur de kracht hebben om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren. Tijdens het festival zal dit thema op verschillende manieren tot leven komen, van de gevarieerde line-up van artiesten, muziekgenres en culinaire keuzes tot de interactieve belevenissen. Wij willen als festival een plek zijn om zielen te verenigen en een inclusieve, gastvrije omgeving te creëren waar iedereen wordt aangemoedigd om zich te uiten en in contact te komen met anderen.

Maxim Dekegel, Voodoo Village

Het Grimbergse festival onthult een hoop nieuwe namen. 15 om precies te zijn. De grote headliners worden technosensatie Nico Moreno, de Amerikaanse houseveteraan Moodymann en Paula Temple. In deze eerste release staan opvallend veel technonamen, zo staan ook Farrago en Milo Spykers op de lineup. Voor de meer melodische vibe kan je terecht bij DJ Tennis, Adriatique en Innellea. Nog interessant zijn N'to met een liveset en WhoMadeWho met een hybride set. Die laatste staan best wel bekend voor hun hybride sets, waarbij ze dj'ing combineren met live elektrische gitaar en gezang. Zo stonden ze afgelopen zomer op Tomorrowland en namen ze het jaar ervoor met Cercle een indrukwekkende performance op bij Abu Simbel in Egypte.

Kopfoto: © Voodoo Village

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête