Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Nina Kraviz foto

19/05/2016 / Raisa Moureau

Secret raven in Ijsland met Nina en Bjarki

Het Trip label van Nina Kraviz trekt op 1 juli naar Ijsland voor een geheime rave. Dit maakte de Russische schone bekend via verschillende sociale media. Er zullen zeven bussen, goed voor 300 personen, vertrekken vanuit Reykjavik naar de geheime locatie. Als je mee wil gaan, breng je best warme kledij mee, drank en een vleesje voor de BBQ!

Nina onthult niets over de line-up. Maar poulain Bjarki deelde het bericht ook al, dus het ziet ernaar uit dat hij ook van de partij zal zijn. Ja, dansen in een gletsjerravecave met Nina en Bjarki, dat zien wij sowieso wel zitten!

Wil je erbij zijn? Houd dan zeker Nina's social media in de gaten want in juni zal ze hierop onthullen waar de bussen precies vertrekken. Wij gokken alleszins dat het er ongeveer zo zal uitzien:

Afbeelding


Vorig jaar deed Trip iets soortgelijks samen met Nina, Blawan, Exos en Bjarki. De footage van deze exclusieve rave bekijk je hieronder!

Rave in the cave. Our very first трип party in Iceland a few weeks ago with Blawan, Exos, Bjarki and me was a very special experience. To be continued.. Track in the video- upcoming Bjarki -orange juice man on Trip 003 Video by Eyk Hörður Freyr Our next party is in Barcelona 18th of June.

Posted by Nina Kraviz on Tuesday, June 16, 2015


 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête