Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Deniro

05/11/2020 / Sophie Daniels

Deniro brengt solorelease uit op label Nina Kraviz

Het is reeds zijn tweede solorelease op het трип label

Toen de Haagse Reynier Hooft van Huijsduijnen aka Deniro een paar jaar geleden hoorde hoe Nina Kraviz zijn track Atavism draaide op Dekmantel, sprak hij de Russische techno-grootheid in een meteen aan (over die ontmoeting lees je hier trouwens meer). Een paar jaar later brengt hij via haar gelauwerde label трип de dubbel-EP Mendoza uit.

Anno 2020 is het tijd voor een nieuwe solorelease, deze keer genaamd Coachella. En die naam lijkt niet zomaar op de naam van 's werelds grootste festival. Nina Kraviz speelde er de titeltrack van deze release voor de eerste keer tijdens haar AV Performance.

Deniro mixt op Coachella kicks, bass, synths en authentieke melodieën zorgvuldig tot tijdloze techno en house met een groove die rechtstreeks de diepte ingaat; altijd warm en dansbaar.

De release komt uit op 20 november.

Tracklist

  1. coachella
  2. egalize
  3. needles
  4. tainted
  5. boss 303
  6. zoom 303 (Digital Only)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête