Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Stowaway Remixed - release artwork

04/08/2016 / Sophie Daniels

#REVIEW: Ansome - Stowaway Remixed

De Engelsman en modulaire synth freak Ansome heeft vier gelijkgezinde audiofielen uitgekozen om zijn Stowaway EP van de meest brutale remixen te voorzien. De remix package komt uit op Perc Trax, thuishaven van onder andere Truss, Ansome en natuurlijk Perc.

James Ruskin en Regis openen de EP onder hun O/V/R alias. Wij vermoeden dat ze nauwelijks introductie nodig hebben, gezien hun (inter)nationale status en het feit dat ze met hun eigenwijze attitude, vele albums, labels en zijprojecten de nodige kleur hebben gegeven aan de internationale techno scene. Hun herwerkte versie herenigt een muur van subbassen, kenmerkend rauw en voorzien van een industrieel geluid. Hieronder vind je al een teasertje.Tweede in de rij is labelbaas Perc. Bad Blood was al energiek, maar wat Perc ermee doet is nog een stap verder. Een sterk staaltje van het betere beukwerk. Het nummer barst van de dynamiek en heeft een verslavend deuntje.

Randomer maakt zijn debuut op het label. Het smijten met broken beats en een talent voor ritme hebben hem op de kaart gezet van het hedendaagse muzikale landschap. In dit nummer gaat hij wat steviger door, zoals we het van hem gewoon zijn.

Ossian, Ansome's partner in crime, neemt het hevigere stompwerk op zich op de EP. Hevig, inventief, divers en met één oor stevig gericht op de toekomst. Wees maar zeker dat hij met zijn stevige percussiegerichte muziek dansvloeren bomvol vult.

De EP komt uit op 19 augustus.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête