Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Scalameriya

02/04/2018 / Sophie Daniels

Scalameriya keert terug naar Perc Trax

Na 2 jaar heeft de producer weer werk klaar voor het label van Perc.

Scalameriya keert terug naar Perc Trax na het succes van de 'Kepslok' dat in 2016 uitgebracht werd. Sindsdien gaat hij zowel als solo-artiest en als duo, samen met VSK, door het leven. Met die laatste speelt hij doorheen heel Europa en brachten ze al enkele releases uit op toonaangevende labels.

Nu neemt hij voor zijn eerste release van 2018 een enorme sprong voorwaarts, zowel muzikaal als technisch. Zijn 'Hellzone Megapunk EP' bevat drie tracks en draven stevig door.

Als de eerste Perc Trax-uitgave van het jaar beschrijft deze EP alles wat het label probeert te bereiken; een combinatie van sonische innovatie die erin slaagt om altijd de aandacht volledig op de dansvloer te houden. De EP ligt op 13 april in de winkels.Tracklist

A1) Hellzone Megapunk
B1) Crucible
B2) Let My Flesh Be Your Sacrament

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête