Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Remco Beekwilder

26/07/2021 / Sophie Daniels

#trackvandeweek: Remco Beekwilder - Magickarp

Elke maandag onze track van de week

De track die deze week op non stop door mijn headset knalde is 'Magickarp', de nieuwste parel van de Nederlandse producer Remco Beekwilder.

Goeie kans dat je Remco kent van 'LSD', de track waarmee hij in 2018 zijn naam met koeienletters op de kaart zette. Sindsdien bracht hij muziek uit op de labels van Dax J (Monnom Black), het Parijse POSSESSION, Hex Recordings (die review lees je hier) en natuurlijk zijn eigen EMERALD label. 

En ook op dat label brengt hij vanaf september de driedelige EP reeks 'Tales From Tramkade' uit. Een reeks die hij samenstelde met recorded loops en concepten die hij tussen 2010 en 2015 verzamelde. 

Op de eerste EP staat 'Magickarp', een enorm verslavend nummer en dansvloerklare knaller. Zeer compact geproduceerd met een stroom aan elektronica synths en toch zeer melancholisch. 

Tracklist

 1. Kaaihallen
 2. Magickarp
 3. Paradise Garage
 4. Somewhere Only Few Know
 5. Tegengeluid
 6. Force Of Funktion
 7. Forever & Ever
 8. Nachtvlinder
 9. Outlined
 10. Euromantica
 11. Luminous
 12. Belladonna

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête