Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Alarico

21/10/2022 / Sophie Daniels

Kenji Hina aka Alarico - Tokyo Rhythms Trilogy

Een nieuwe release op Remco Beekwilders Emeral label.

In de frontlinie van de nieuwe generatie techno staat Kenji Hina aka Alarico

Sterk gevormd door het rauwe en vooruitstrevende geluid van techno uit de jaren 90, begon de in Milaan wonende artiest Alarico zijn reis naar elektronische muziek in 2015. Hij bracht al muziek uit op Newrhytmic Records en richtte zijn eigen label Katana Records op. 

2021 was een sleuteljaar voor de jonge Italiaan. Terwijl de wereld schijnbaar steeds meer in slaap viel (dank u coronapandemie), ging hij door met het verfijnen van zijn stijl. Zijn debuut op het Amsterdamse label OOM Records krijgt nu een verlengstuk met dit full album op het EMERALD label van Remco Beekwilder.

Op zijn stampvolle debuutalbum Tokyo Rhythms Trilogy laat hij zien wat hij in petto heeft en maakt hij zijn 'one to watch'-status meer dan waar. De plaat begint en eindigt met compromisloze techno. 

Beginnen doen we met het repetitieve 'Laced Up' om daarna over te gaan naar het eerder rustige 'Feel The Rhythm', een samenwerking met Marsch. Naarmate het album vordert, komt het zwevende 'Club 49' en zelfs een duistere trance uitschieter in de vorm van 'The Love Hotel'. Uitspringer is 'Scars'. Een stijl die me heel hard doet denken aan TAFKAMP

Tracklist

 1. Laced Up
 2. Feel The Rhythm ft. Marsch
 3. Stuck Off The Realness 
 4. Scars 
 5. Addicted 
 6. Cargo 
 7. Club 49 
 8. Jackin'
 9. 762
 10. At Closed Doors
 11. The Love Hotel 
 12. Maniac 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête