Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Oscar Mulero

15/01/2021 / Sophie Daniels

De beste nieuwe releases van deze week (#17)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

Paul Kalkbrenner - Graf Zahl
De Duitse technoproducer Paul Kalkbrenner begon het nieuwe jaar met een nieuwe single. Graf Zahl is genoemd naar het Muppet-personage Graaf van Sesamstraat en ook zijn stem hoor je terug in het hypnotiserende nummer. Lees ook zijn interview met Forbes.

Bonobo & Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Heartbreak (Kerri Chandler Remix) [OUTLIER]
House legende Kerri Chandler neemt de gloednieuwe track van Bonobo en Totally Enormous Extinct Dinosaurs onder handen. De remix werd uitgebracht op Bonobo's OUTLIER label.

FJAAK - District 8
In december maakte FJAAK bekend dat ze een release zouden uitbrengen ten voordele van 4 verschillende clubs. Zo stonden Bassiani, District 8, Flash en Basement op de tracklist. Bassiani werd reeds uitgebracht, deze week was het de beurt aan District 8, een club uit Ierland.

Oscar Mulero - Espectro Rojo [PoleGroup]
Espectro Rojo is een nieuw nummer op de Spaanse technoproducer Oscar Mulero zijn Tormenta EP. De langspeelplaat bevat 3 tracks en kwam uit op 8 januari. Rechttoe rechtaan techno, zoals we het van hem gewoon zijn. Grande!

Remco Beekwilder ft. Nur Jaber - Flower Warfare (Parallx Remix) [EMERALD]
Deze komt pas op 22 januari uit, maar is er eentje die hier zeker niet kan ontbreken. De Nederlander Remco Beekwilder timmert al jaren aan zijn technoladder en liet deze keer 4 artiesten 4 van zijn eigen nummers remixen. Onze ultieme favoriet is de remix van Parallx, die het nummer Flower Warfare in een nieuw jasje stak.

Ross From Friends - Burner [Scarlet Tiger]
Ross From Friends startte een gloednieuw label en viert dat met een de single Burner, die hij gisteren op de markt bracht. Op Burner gaat de Britse producer door op zijn elan van Family Portrait en Epiphany. 

Aahan - Unholy Empire [Monnom Black]
Aahan viert feest deze week want hij mocht zijn eerste EP uitbrengen op het Monnom Black label van Dax J. De Unholy Empire EP is uit sinds 15 januari, telt 4 tracks en is op z'n minst stevig te noemen. Het was enorm moeilijk om hier een favoriete uit te kiezen, maar dan gaan we toch voor de stevige bassen van Unholy Empire.

JANEIN - Kobald M (Somewhen Remix) [SEELEN. Records]
JANEIN is een Duitse producer en tevens labelowner van SEELEN Records. Hij bracht deze week zijn KOBALD M EP uit, met remixes van Somewhen en Peryl.

Marco Bailey - Fight For The Oppressed [MATERIA]
Ook Marco Bailey is weer eens in zijn producerstoel gekropen en lanceert. vandaag zijn Fight For The Oppressed EP. Reeds de 19e release op zijn Materia label. Onze favoriet? Dat hoor je hieronder!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête