Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Lokier met de Lenske familie op Extrema Outdoor 2021

03/12/2021 / Dieter Holvoet

Back To Life, het nieuwste van Lokier

Deze nieuwe release betekent haar debuut op Lenske

Lokier is terug met een EP vol harde, duistere techno, maar deze keer dichter bij huis: sinds kort is ze deel geworden van de Lenske-familie en dit is haar debuutrelease op het label. Het is een EP met drie tracks: 'Back to Life', 'Dimension' en 'Call Me'. De muziek is een mengelmoes van industrial, rave, techno en trance, maar bovenal druipen de onheilspellende vibes er zoals gewoonlijk van af. Het zijn stuk voor stuk topnummers, maar mijn favoriet is de energetische 'Call Me'. Ik kan niet wachten om deze door een groot soundsystem te horen dreunen.

Benieuwd wat Lokier nog allemaal in petto heeft? Luister dan zeker eens naar de #CRATEDIGGING die ze een jaar geleden voor ons maakte. 

Tracklist

  1. Back To Life
  2. Dimension
  3. Call Me
Kopfoto: © Lokier

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête