Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Anyma

22/05/2021 / Sophie Daniels

Matteo Milleri van Tale Of Us gaat solo

Hij gaat muziek uitbrengen onder de naam Anyma

Matteo Milleri, de ene helft van het alom bekende duo Tale Of Us, vierde zijn 33e verjaardag met het nieuws dat hij een nieuw soloproject opstart onder de naam Anyma. Het wordt een zijproject - zijn avontuur bij Tale Of Us is nog lang niet voorbij - waarbij hij focust op livemuziek. 

Als Anyma zal Milleri gedurende een jaar drie EP's en een album uitbrengen. De eerste is Sentient, een 12-inch die op 4 juni verschijnt via Afterlife, het label dat in 2016 door Tale Of Us is opgericht. Daarna volgen nog twee EP's, Claire en Running, en tot slot een LP genaamd Genesys. Elk van deze platen worden begeleid door muziekvideo's en digitale NFT-kunstwerken.

Vorig jaar bracht Tale Of Us samen met Anyma een remix uit van My Only Love, een track van Moby. Toen dacht iedereen nog dat Anyma een nieuwe onbekende producer was die pas tekende voor het label. 

Op Beatport kan je de track van de Sentient EP beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête