Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

03/08/2016 / Sophie Daniels

Editie twee van Cirque Magique belooft weer een weekend vol feeëriek topvermaak

Het komende weekend maken we ons op voor drie dagen fun, magie en dansgenot want Cirque Magique strijkt voor de tweede maal neer aan de Ledegemse Sint Pietersstraat. Dit festival is een echte must voor de liefhebbers van elektronische muziek die tegelijk op zoek zijn naar een zekere meerwaarde.

De omkadering van het evenement belooft alvast mee van het beste te zijn dat we deze zomer te zien zullen krijgen. Naast een resem top dj's komt de organisatie immers ook met heuse circusacts, animatie voor de kids en oog voor foodies. Daarnaast besteden ze in alle aspecten aandacht aan het milieu door te werken met lokale leveranciers, herbruikbare materialen en te voorzien in een uitgebreide fietsaccomodatie. Tenslotte pakken ook zij uit met een cashless betaalsysteem wat je weer wat ruimte in de broek of tas bespaart.

De kern van de zaak blijft natuurlijk de muziek en daarvoor wordt naast enkele lokale talenten, beroep gedaan op een rits nationale en internationale toppers. Wij geven je natuurlijk graag even onze must sees van het weekend.

Marco Faraone, Technasia en ABSURD

Op zaterdag staan twee namen met stip aangeduid en dat zijn Marco Faraone en Technasia. Die eerste gooide hoge ogen met zijn release op Drumcode en staat steeds garant voor een topset. De andere naam hoeven we nog aan weinigen voor te stellen. Met klassiekers als Force en Evergreen op zijn palmares is Charles Siegling al jaren een naam die aan de top van technoland meedraait. We weten trouwens dat hij technisch een uitstekende dj is die gegarandeerd een opzwepende set zal brengen. Met een dagplanning die aangevuld wordt door ABSURD Live, Dubfire, Dimitri Andreas, Zolex en Franky Jones om er maar enkele te noemen zullen we ons op muzikaal gebied zeker niet vervelen.

 

Shaded, Martin Maler en Paul Ritch

Hou zeker nog wat jus in de benen voor zondag want ook die belooft te knallen. Bovenaan onze lijst die dag staan een back-to-back van Dominik Eulberg en Gabriel Ananda, Nic Fanciulli, Paul Ritch en livesets van Matador, Shaded en Martin Maler -wiens laatste EP een pareltje was. De retro fans kunnen ook zeker hun hartje ophalen want Jaydee, Marko, Quincy en Phi Phi zullen ondermeer van de partij zijn.Voor de die hards is er een camping voorzien die vrijdag feestelijk wordt geopend en pas maandagmiddag de deuren sluit. Alle info vind je op de website en op facebook. Degene die goed voorbereid willen zijn kunnen er nu al de volledige line-up checken en hun dagparcours nauwgezet uitstippelen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête