Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cirque Magique

11/08/2023 / Evelyne Vanherf

Vandaag opent Cirque Magique de deuren voor drie dagen gevuld met melodieuze beats, krachtige techno en tijdloze klassiekers

Met op zaterdag een hoofdpodium overgenomen door een all-female line-up.

Nu de zon vanachter de wolken komt piepen (of toch deels), opent Cirque Magique vandaag de deuren voor een driedaags feest. Gekend voor hun variatie aan elektronische muziek, neemt Cirque Magique je mee op een unieke en meeslepende ervaring die muziek, kunst en uitvoering combineert in een circusachtige sfeer. Gedreven door een passie om te verbazen, brengen zij op een buitengewone manier mensen samen in de prachtige tuin van het Kasteel Van Bossuit, gevuld met melodieuze beats, krachtige techno en tijdloze klassiekers.

Cirque Magique
©

Cirque Magique

Vrijdag

Als je verliefd bent op de begindagen van de Belgische clubsound is vandaag jouw excuus om het magische tijdperk opnieuw te herbeleven. Niets dan klassiekers gehost door de epische en wereldberoemde club, Cherry Moon. Retro vibes voor alle leeftijden worden u aangeboden door dj's zoals Ghost, Filterheadz, Youri Parker, CJ Bolland, Steve Cop, Franky Kloeck en Dimitri Cooman.

Zaterdag 

Op zaterdag wordt het hoofdpodium overgenomen door een all-female line-up. Deze krachtige wolvenroedel, aangevoerd door de Oekraïense rijzende ster Miss Monique en geflankeerd door onder andere Magdalena, Emije en Sheherazade zullen je versteld laten staan van de vrouwelijke kracht in deze scene. Wie fan is van het stevigere technowerk moet zich naar het podium van Hard Harder Hardst verplaatsen. Gekend voor hun stevige beats zulen onder andere RPTR, DXPE en oprichter Volunt Barbati je hun fascinatie voor industriële techno, vroege hardcore en rave laten horen en voelen. 

Zondag

Op zondag slaan Cirque Maqique, Kozzmozz en Thé Dansant de handen in elkaar voor een buitengewone reis. Ontmoet de kosmische crew achter het hoofdpodium met zes wonderlijke wezens, interstellaire ontdekkingsreizigers, die je meenemen op een interplanetaire reis. Zet je schrap voor een krachtige energie-implosie terwijl Tommy Four Seven, The Advent, Luke Slater, Hadone, Spacid en DJ Delivery Guy de volledige controle overnemen. 

Neem zeker een kijkje op de website van Cirque Magique voor de volledige line-up. 

Cirque Magique
©

Cirque Magique

Tickets

Een dagticket voor vrijdag kost 42.25 euro, zaterdag 47.25 euro en zondag 42.25 euro. Campingtickets gaan de deur uit voor 26.75 euro. Voor 111.25 euro bemachtig je een combiticket zonder camping. De tickets zijn te bemachtigen via de site van Cirque Magique

Kopfoto: ©

Cirque Magique

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête