Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cirque Magique

17/05/2018 / Mathies Wouters

Een extra dag plezier op Cirque Magique 2018

Dat Cirque Magique een line up heeft om duimen en vingers bij af te likken, wisten we een tijdje geleden al. Welke dag jouw favoriete artiest naar Ledegem afzakt, kan je sinds donderdag ook ontdekken! Samen met de dagindeling geeft Cirque Magique ook de line up per podium vrij en geven ze een woordje uitleg bij de extra dag op vrijdag die de festivalgangers cadeau krijgen. Wat kijken we uit naar de zomer!

Sven Väth, Luciano, Mano Le Tough, Miss Kittin en DVS1 zijn maar enkele van de indrukwekkende namen die passeren op 3, 4 en 5 augustus. Daarnaast biedt Cirque Magique telkens weer een totaalspektakel aan met circusacts, vuurspuwers, acrobaten, enzovoort. Pak de kinderen ook gerust mee, ze zullen zich gegarandeerd amuseren op Cirque Magique for kids.  De podia zijn zoals altijd tot in het kleinste detail uitermate nauwkeurig opgebouwd. We kijken dan ook weer uit naar het ontwerp van de mysterieuze main stage Imaginarium, de theatrale Circodrome of de nieuwe Kaleidoscope. Ze worden tot in de perfectie in elkaar gestoken door het Zuid-Afrikaanse Artescape collectief.

Nieuw dit jaar is dus de pré-party op vrijdag. Aan de Circodrome zal Paul Ritch er met een speciale set (verrassing?) het festival op gang trappen met steun van onder meer Clerkie, Endove, Goldfox, Jaydee en nog veel meer. De echte festivalstart is dus voor zaterdag waar Sven Väth natuurlijk met alle aandacht gaat lopen, maar hij is lang niet de enige dj waar wij naar uitkijken. Zo verwachten we ook veel van vrouwelijke legendes Miss Kittin en Nicole Moudaber, sterkhouders Ben Sims & Truncate, Spaans geweld Oscar Mulero en de man achter het Mistress label: DVS1. Voorgaande artiesten zullen zich verspreiden over de Imagninarium en Circodrome, de Kaleidoscope zal de stevige toer opgaan met onder andere DJ Ghost en Steve Cop.

Op zondag mogen onder meer Luciano en Marek Hemmann live Imaginarium helpen afbreken, Zolex en Laurent Top staan in voor de afbraak van Circodrome. Mano Le Tough, Roman Flugel, Locked Groove en Sheridan zullen voor een spectaculair einde zorgen op de derde stage. Cirque Magique geeft nog mee dat betalen op het festival volledig cashvrij zal gebeuren en ze alleen maar kwaliteitsvolle en artisanale producten en gerechten zullen aanbieden. Tickets zijn verkrijgbaar op www.cirquemagique.eu/tickets, tot dan!

The time and place have been determined for all characters, misfits and sorcerers to distract, confuse, entertain and -...

Posted by Cirque Magique on Thursday, May 17, 2018