Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

01/06/2016 / Raisa Moureau

Tale Of Us presenteert Afterlife - label en events in één

Tale Of Us komt met een nieuw label op de proppen genaamd Afterlife. Onder diezelfde naam doen Carmine Conte en Matteo Milleri trouwens ook een serie feestjes. Afterlife pakt uit met een eerste feestje op 16 juni in Plaza Mayor in Barcelona. De line-up is alvast om te smullen, denk Ame, Dixon, Marcel Dettmann, Monoloc, Recondite en natuurlijk Tale Of Us zelf. Ticket al geboekt?

Diezelfde Monoloc en Recondite staan trouwens ook op de compilatie Realm Of Consciousness. Deze compilatie zal op 24 juni als primeur uitkomen op, hoe kan het ook anders, hun eigen label Afterlife. Realm Of Consciousness bestaat uit tien tracks. Overige artiesten die we hierop terugvinden zijn Ryan James Ford, Locked Groove, Mind Against en Woo York, niet slecht. Daarbij krijg je er ook nog eens Lies bij, een nieuwe track van Tale Of Us.

Aanschouw de tracklist:

1. Tale Of Us - Lies
2. Monoloc - Phoenix
3. Recondite - Murphy’s Law
4. Woo York - Poseidon
5. Somne - Triangle
6. Jon Hester - Logan
7. Locked Groove - Emeralds
8. Ryan James Ford - Toree Bahrstad
9. Obscure Shape & SHDW - Die Wiederkehr
10. Mind Against - Gravity


Het muzikale avontuur Afterlife is een uitlaatklep voor de jongens van Tale Of Us zelf, en de artiesten waarin ze geloven. Hun eerste event op 16 juni in Barcelona is er alleszins boenk op, en ze hebben deze zomer ook nog een serietje events klaar staan in Space in Ibiza. Als je dat nieuws hoort in combinatie met het feit dat ze werken aan een nieuwe EP, belooft dat alvast veel goeds voor Afterlife!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête