Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Roma Zuckerman

01/11/2017 / Sophie Daniels

Solo debuut voor Roma Zuckerman op трип (Trip)

Nina Kraviz heeft weer een goudhaantje beet voor de nieuwe release op haar label. Deze keer strikt ze Roma Zuckerman, een low-key Russische producer die voor de eerste keer een solo plaat maakt voor Trip. In 2015 en 2016 verschafte hij al eens muziek voor twee conceptalbums.

That Present Terminal, de naam van Roma's EP, zal vier nummers bevatten en vanaf 8 december te koop zijn. Veel is er overigens niet bekend over de man, buiten dat hij afkomstig is uit de Siberische stad Krasnoyarsk en dat hij op vroege leeftijd al geïntegreerd was door modulair apparatuur.

Deze vrijdag staat hij samen met Bjarki, Exos en DJ Rush op de line-up voor een Trip-feestje in de Londense Oval Space. Via deze link kan je de tracks beluisteren.

Tracklist


A1 So What (I Feel Dirty)
A2 Years
B1 Your Ego
B2 Robologia (Voice Ring Edit)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête