Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Rebekah & Paula-Temple

22/01/2018 / Sophie Daniels

Paula Temple host stage op Nuits Sonores 2018

Dit jaar gaat van 6 tot 13 mei alweer de 16e editie van het Nuits Sonores Festival door in Lyon.

Begin januari kondigde het Franse festival alvast zijn 4 curatoren aan. Zo kregen we te horen dat Four Tet, Paula Temple, Daniel Avery en Jennifer Cardini de eer hadden om hun favoriete artiesten uit te kiezen voor een plekje op het festival. Deze week bevestigden wie die artiesten zullen worden.

Four Tet heeft Karen Gwyer, James Holden & The Animal Spirits en Floating Points uitgenodigd, Paula Temple selecteerde DJ Stingray, Rebekah, Amelie Lens en Aïsha Devi. De keuzes van Daniel Avery omvatten Helena Hauff, DJ Nobu en Lena Willikens en Jennifer Cardini heeft een beroep gedaan op DAF, Dopplereffekt en Maceo Plex.

Het festival bevestigde ook dat Kamasi Washington op 8 mei een eenmalig concert zal geven. De namen voor het nachtfestival worden nog bekend gemaakt.

Geniet hieronder nog eens van de passage van Helena Hauff afgelopen jaar. Tickets kan je hier kopen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête