Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
trip-concept-album

12/06/2018 / Sophie Daniels

Nina Kraviz' label viert 20ste release met conceptalbum

De 20ste release wordt gekenmerkt door een conceptalbum met tracks van onder andere PTU, Exos en Pilldriver.

In 2014 maakte ze haar plannen bekend voor de opstart van haar label трип (lees: trip). Hiermee plaatste zij zich prompt in het wereldwijde lijstje van vrouwelijke labeleigenaressen (en dat lijstje is kort). Op трип brengt ze al vier jaar zowel haar eigen trippy, acid-achtige hypnotische muziek uitkomen, als muziek van artiesten die haar werk inspireren. Zo gingen er al releases van namen als Bjarki, Deniro en Exos over de toonbank.

Don't Mess With Cupid, zoals het conceptalbum gaat noemen, zal uit 10 tracks bestaan. Naast nieuwe muziek van onder andere Kraviz, Bjarki, PTU, Exos en Biogen, staat ook Universal Indicator, een project uit de jaren 90 van Aphex Twin en Mike Dred op de release. Hardcore-legende Marc Acardipane draagt een snit bij als Pilldriver, terwijl de opkomende Russische artiesten Nikita Zabelin, Roma Zuckerman en Shadowax ook een track hebben voorzien.

Het conceptalbum ligt op 20 juli in de rekken.Tracklist

A1 Biogen - Hexagraphic
A2 PTU - Castor And Pollux
A3 Deka - Pearl (Nikita Zabelin Edit)
B1 Exos - Grasshunter
B2 Bjarki — 3-1 Tap Lush
C1 Marc Acardipane AKA Pilldriver - Pitch-Hiker
C2 Shadowax — I Want To Be A Stewardess
D1 Universal Indicator - 15 c7
D2 Roma Zuckerman - Zero
D3 Nina Kraviz - Opa

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête