Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Milo Spykers

30/08/2018 / Sophie Daniels

Milo Spykers is nieuwste telg in de LENSKE-familie

Milo Spykers is een relatief nieuwe naam in technoland. Wij leerden hem en zijn muziek zo'n half jaar geleden kennen, toen Farrago een filmpje de wereld in stuurde toen hij  een trance achtige plaat van Spykers opgooide in Melbourne. Intussen reisde hij ook al mee met Farrago en Amelie Lens om een avondje te draaien in Munchen. In België stond hij al op de stage van Amelie Lens op Extrema Outdoor en warmde hij het publiek op op een EXHALE avondje in Labyrinth Club. Bij die club tekende hij trouwens een paar maanden geleden, het bookingsagency waar ook Joyhauser op zit. 

Niets zo voorspellend dus dat deze man op LENSKE zou tekenen. Zijn vier tracks tellende Infinite EP heet met lang uitgerekte, galmende technodub die net zoveel gemeen met het vroege werk van Duitse basmeesters als Tanith en DJ Hell, als met de dieptebommen van jongens als Kobosil en Answer Code Request.ruis krijgt na acht maten ineens structuur en iedere compositie ademt dezelfde ingetogen rust

Sleutelnummer is het zes minuten durende ‘No Relation’, waarop een golf van energie en experimentele maar dansbare techno, rave en vertraagde hardcore plaats vindt. 

De plaat komt uit op het hippe platenlabel LENSKE van Amelie Lens, die de Belgische producer tekende voor zijn allereerste officiële release ooit. Vanaf 21 september vind je 'em in de rekken.

Tracklist
A1 / 1. Infinite
A2 / 2. No Relation
B1 / 3. Zenith
B2 / 4. Incandenza

Foto door Silvdbphotography

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête