Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Moby

17/11/2016 / Sophie Daniels

Drumcode brengt compilatie uit met remixen van Moby's bekendste nummers

Moby is meester in het creëren van unieke soundscapes, een vaandeldrager van de electro én akoestische rock en een liefhebber van donkere ambient. Hij heeft niet alleen zijn eigen vegan restaurant in Los Angeles, maar bracht ook zopas het Porcelain boek uit waarin hij zonder schroom zijn hele leven uit de doeken doet.

De man verwierf faam met zijn album Play, dat drijft tussen break beats tot techno en bevat een aantal all time classic tracks zoals Honey, Why Does My Heart Feels So Bad, Natural blues en Porselain. In zijn indrukwekkende carrière heeft hij al 13 albums uitgebracht en verkocht hij meer dan 20 miljoen exemplaren wereldwijd.

Nu werd het Drumcode van Adam Beyer uitgekozen om Moby's bekendste nummers te laten herwerken door hun artiesten. Onder meer Enrico Sangiuliano, Dense & Pika, Bart Skils, Alan Fitzpatrick, Marco Faraone, Tiger Stripes, Manic Brothers en Luca Agnelli werkten mee aan de remix compilatie. Stuk voor stuk parels met de remixen van Luca Agnelli en Dense & Pika op absolute kop.

Tracklist

01. Moby – Porcelain (Luca Agnelli remix) – Drumcode – DC164
02. Moby – Why Does My Heart Feel So Bad (Enrico Sangiuliano remix) – Drumcode DC164
03. Moby – Procelain (Alan Fitzpatrick remix) – Drumcode – DC164
04. Moby – Natural Blues (Dense & Pika remix) – Drumcode – DC164
05. Moby – Go (Bart Skils remix) – Drumcode – DC164
06. Moby – Natural Blues (Marco Faraone's Whitelandvox Remix) – Drumcode – DC164
07. Moby – Go (Tiger Stripes White Tail remix) – Drumcode – DC164
08. Moby – Go (Tiger Stripes Black Lodge remix) – Drumcode – DC164
09. Moby – Go (Manic Brothers remix) – Drumcode – DC164

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête