Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ramiro Lopez

02/11/2017 / Sophie Daniels

Twee keer feest voor Drumcode: nieuwe EP van Harvey McKay én Ramiro Lopez

Het Drumcode-imperium van Adam Beyer wordt deze maand weer wat groter. Met twee releases in één klap, van respectievelijk Ramiro Lopez en Harvey McKay, lijkt het label af te stevenen op een productief najaar.

Ramiro Lopez' laatste release op Drumcode dateert nog maar van mei dit jaar en volgt deze met een nieuwe powervolle drie-tracker op. De gehele Being Alone EP werd reeds in juni geëtaleerd in Beyers set tijdens het Awakenings Festival. De titeltrack Being Alone is heer en meester op deze EP. Een broeierig dubtechno-nummer dat al meerdere dansvloeren wist te beheersen.Eveneens in bloedvorm is Harvey McKay. De producer bracht vier maanden geleden onder zijn pseudoniem Alias nog een plaat uit voor Drumcode, zijn nieuwe EP komt er over enkele weken pas aan. De titeltrack Black Dolphin werd al meerdere malen gedraaid door Pan-Pot en Alan Fitzpatrick en heeft alles in huis om het te schoppen tot dé track van het najaar.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête