Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

22/09/2016 / Sophie Daniels

Kozzmozz maakt zich op voor nieuwe editie met Slam, Tommy Four Seven en Vril

Al meer dan 20 jaar houdt Kozzmozz hun publiek in de ban van intergalactische reizen en futuristische sounds en daar komt nog lang geen einde aan. En ook het weekend van 5 november zal er weer eentje om in te kaderen worden. Huismussen Spacid en Kr!z -die ondertussen een internationaal hoogvlieger is geworden- staan zoals altijd op de tribune samen met heel wat ander technogeweld.

Zo komt ROD met zijn drijvende baslijnen en hypnotiserende ritmes de boel nog wat verder opjutten. Alsook Tommy Four Seven, één van de spilfiguren in de mechanische techno mede door zijn populair 47 label. Een goede maand geleden deed hij met zijn label de Fuse nog daveren, nu doet ie dat in ArtCube.

Ook de Zenker Brothers, bestaande uit de gebroeders Dario en Marco, staan op de affiche. Een duo dat veel te underrated is in de technowereld dus we zijn blij om te zien dat ze nog eens op een groot event geboekt staan. Samen zijn ze het brein achter Ilian Tapes, waarvan de platen in de tassen zitten van vrijwel iedere techno-dj. Zo ontdekten ze laatst ook nog de onbekende Struction, wie nu op R&S gaat releasen.

Stanislav Tolkachev, poulain van Nina Kraviz, staat ook geboekt. Hij bewees zich al meermaals op het Trip label en komt dat nu ook live doen op Kozzmozz. De rangen worden versterkt door Vril, Slam, Keith Carnal en Drumcell. Allemaal stuk voor stuk prominente figuren in de techno scene.

Tickets zijn beschikbaar en kosten nu slechts 20 euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête