Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dax J

20/06/2019 / Sophie Daniels

Fuse nodigt Dax J uit voor avondje beuken

De Britse producer zakt op 29 juni af naar de Brusselse technotempel.

Met zijn roots in Londen en momenteel actief in Berlijn, draagt Dax J zowel de rol als eigenaar van het label (Monnom Black) als producer. Op relatief korte tijd heeft Dax Heddon - zoals hij echt heet - naam weten te maken in de technoscene. Niet alleen omdat hij in Tunesië de islamitische gebedsoproep afspeelde, maar vooral dankzij zijn snoeiharde en energetische dj-sets.

Ook z'n album ‘Offending Public Morality’, dat vorig jaar uitkwam, sloeg in als een bom en kreeg de ene na de andere lofrede over zich heen.

Op zaterdag 29 juni zakt Dax J af naar de Fuse, de Belgische producer Bétøn is support act, Initial Code en Polarized zorgen zij aan zij voor een hybride techno set.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête