Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop

02/03/2023 / Sophie Daniels

Pukkelpop lost batch elektronische acts

Met oa. Ben Böhmer, 2manydjs en VTSS

We wisten al dat onder meer Amelie Lens, Bonobo en Bicep op Pukkelpop spelen, vandaag maakt het Limburgs festival zijn line-up weer wat completer met een fraaie lijst aanvullingen.

Zo keert 2manydjs terug op het podium. De broers Dewaele zijn een begrip in de sector. Al vele jaren veroveren ze de festivalpodia in binnen- en vooral buitenland. Daarnaast komt de Duitse wunderboy en rijzende ster Ben Böhmer aan de knoppen draaien. Ook VTSS, Poolse producer en groot voorstrever van de harde techno, is er ook bij.

Volledige line-up elektronische namen:
Amelie Lens, 2manydjs (live), Ben Böhmer, Bicep (live), Bonobo, Chase & Status (DJ set), Moderat, Reinier Zonneveld (live), Luude, Nia Archives, VTSS, Two Shell oftewel ''][''\/\/(({o})) sSs}}{{ee\\_\\_.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête