Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop 2018

21/07/2023 / Sophie Daniels

Twee nieuwe namen voor Pukkelpop 2023: Trym en FJAAK

De harde techno lineup dikt weer wat aan.

Pukkelpop kondigde deze week de komst van twee grote technonamen aan, zo dikt de affiche weer wat dikker aan. Het Duitse elektronische duo FJAAK en het Franse technofenomeen Trym vinden in augustus hun weg naar de Pukkelpopse weide. 

Felix Wagner en Aaron Röbig, gevestigd in Berlijn, maken al sinds hun kindertijd samen muziek voordat ze eind jaren 2000, toen ze nog tieners waren, techno begonnen te produceren als FJAAK

Ze produceren stuwende, energieke dancetracks die variëren van reflectieve powerhouse tot stormende warehousetechno, met af en toe invloeden uit de U.K. garage dub en breakbeat hardcore. De meeste van hun tracks zijn volledig gecomponeerd met analoge apparatuur. Een niet te ontbreken act op je Pukkelpop-schema!

Trym is het laatste jaar aan een slopende doortocht doorheen technoland aan het reizen. In no time ontpopte hij zicht tot dé te checken artiest als je van hardtrance, techno en acid houdt. Fan van Charlie Sparks, 999999999, Nico Moreno? Sla Trym dan zeker niet over op je Pukkelpop-passage.

Kopfoto: © Annika Wallis

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête