Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Listen x Spek x Gay Haze, gemaakt door Maryan Sayd, in opdracht van Listen Festival

31/01/2024 / Evelyne Vanherf

Listen Festival voegt extra events toe aan een toch al indrukwekkende lijst

⁠Het festival telt ondertussen al 24 events met al 130 artiesten bekend, en nog meer in aantocht. Stay tuned!

Terwijl Listen 2024 nadert, heeft de organisatie een aantal extra club- en concertevenementen toegevoegd aan een toch al indrukwekkende lijst.

Het festival vindt plaats van dinsdag 26 tot en met zondag 31 maart 2024. Gedurende zes dagen en nachten zal het festival een scala aan muzikale hotspots en unieke off-locaties verkennen met zoals elk jaar een opwindend programma. In november vorig jaar dropten ze de eerste namen en evenementen voor Listen 2024, vorige week voegden ze daar nog eens vier events aan toe die worden gecureerd door Brusselse collectieven en artiesten. 

Met een all-nighter van Walrus (and his basic moves), in samenwerking met Crevette Records, naar een tweekamerspecial met Slagwerk en HE4RTBROKEN in Le Botanique. Daarnaast voegen ze nog eens twee zondagavondfeesten toe van Under My Garage aan het station Brussel-Congres en van Alliance Club & Magma in C12. En een niet te missen liveshow van Blawan in Fuse. 

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Pas op, wacht niet te lang want deze zijn zoals elk jaar snel uitverkocht. 

Kopfoto: © Maryan Sayd

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête