Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Paradise City Festival aan het Kasteel van Ribaucourt

09/03/2016 / Raisa Moureau

De Green Card van Paradise City Festival

Wat is het en wat doe je ermee?

Als je vorig jaar van de partij was op Paradise City Festival in Perk, dan zal je zeker een aantal zaken kunnen beamen. Het was er zweten geblazen, de muziek deed je zweven op wolkjes, je kon er sprinkhanen eten, de locatie was idyllisch én je hebt je eigenste Green Card vorige week in de bus gekregen!

De Green Card is dus exclusief voor degenen die de kasteelweide van Perk tijdens een vorige editie al eens hebben platgelopen. En wat houdt dat nu precies in? Wel, met deze Green Card kan je tickets kopen vóór de algemene ticketsale, je krijgt een knappe korting die kan oplopen tot zo’n 10 euries én je kan de korting uitdelen aan je vrienden aangezien je er tot 5 tickets mee kan kopen. En zeg nu eerlijk, wat is er nu leuker dan korting krijgen én geven, zalig.

HOERA VOOR PARADISE CITY FESTIVAL!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête