Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
logo COL

22/03/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Celebration of Life Festival komt steeds dichterbij

Trix en Fanklub konden hiervoor enkele toonaangevende stagehosts strikken

Eén van Antwerpen meest legendarische concepten Fanklub en het uitstekend muziekcentrum Trix sloegen de handen in elkaar voor dit geweldige festival. Na heel wat uitstellen door de coronacrisis, is er eindelijk zekerheid!

Celebration of Life gaat door op 13 en 14 mei in de Trix in Antwerpen en met niet minder dan 6 stagehosts met een sterke nationale of internationale reputatie. Met collectieven gaande van het Antwerpse All the Lovers tot het Berlijnse Herrensauna belooft het een interessante mix te worden van pop, house, disco en techno.

Radicale vrijheid van expressie en gelijkheid zijn voor de organisatie van cruciaal belang. Een safe space waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Zelfexpressie zonder te worden beoordeeld op je looks, gender of afkomst. Trix en Celebration of Life streven ernaar om deze perfecte plek te zijn.

Celebration of Life

Helaas zijn alle combitickets reeds de deur uit, maar dagtickets zijn nog steeds beschikbaar. Onze tips? Check zeker Héctor Oaks, Dance Divine, FKA.m4a en SPFDJ!

Meer info over het volledige programma en tickets vind je hier.

Kopfoto: © Trix Antwerpen

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête