Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

08/03/2016 / Raisa Moureau

Exhale by Amelie Lens: een nieuw concept

Het gaat hard voor Amelie Lens, heel hard. Haar muziek knalt al harder dan hard en haar dj-carrière neemt ook een vaart. Je kan niet meer langs de naam van dit Antwerps topmodel kijken want deze popt op menig line-up naar boven.

Nu mag ze zelfs haar eigen feestjes hosten in de Labyrinth club: Exhale by Amelie Lens. Wat mag je verwachten? Kwaliteitstechno van het hoogste kaliber, om het zo maar even plat te zeggen. Labyrinth club (her)opende in januari in hartje Hasselt en de deur wordt er nu al plat gelopen door toppers van dj's. Big things are coming up for Amelie Lens, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

De eerste editie is al om van te snoepen. Amelie Lens nodigt op 2 april Gary Beck, Charlotte de Witte en J. KØps uit. Wauw.

Het is nog even wachten op de eerste avond, 25 keer slapen om precies te zijn, op 2 april om het makkelijk te maken.

En dan nu, een streepje muziek!Topfoto bovenaan door: woutermaeckelberghe.tumblr.com/

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête