Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van Rave Rebels 2023.1, in opdracht van Rave Rebels

13/02/2023 / Sophie Daniels , Dieter Holvoet

Rave Rebels keert terug naar Paleis 12

Met een zinderende lineup!

De grootste indoorrave van België keert dit jaar weer terug naar Paleis 12. Op zaterdag 15 april nodigt Kompass met hun Rave Rebels concept een hoop namen uit, en daar zit een hoop moois tussen. Zoals Nico Moreno, die met zijn 'Purple Widow' bijna aan de 10 miljoen hits op Spotify zit en als één van de meest ambitieuze technoproducers van het moment gezien wordt. 

De Franse wonderboys Trym en I Hate Models die maar geen lijn vinden tussen techno en hardtrance en Klangkuenstler die duchtig op dat élan verder dramt. De Russische ster Nina Kraviz keert voor de tweede keer terug naar het festival.

Ook niet te vergeten zijn onze lokale talenten à la Amelie Lens, Klaps en Jan Vercauteren. Die laatste debuteert in een back to back functie samen met onze Noorderburen Noneoftheabove. Bucketlist? Check!

Om een idee te krijgen van de zotte producties die Kompass hier telkens weet neer te zetten kan je de aftermovie van de vorige editie in oktober eens bekijken. Die staat sinds een paar dagen online. 

Kopfoto: © Rave Rebels

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête