Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Rave Rebels 2023.1, gemaakt door Nachtschaduw, in opdracht van Rave Rebels

20/07/2023 / Dieter Holvoet

Rave Rebels komt in oktober terug naar Paleis 12 voor hun zesde editie

Een 14 uur durend klank-, licht- en videospektakel met namen als I Hate Models, Patrick Mason en 999999999.

Het imposante indoor raveconcept van Kompass, Rave Rebels, keert terug naar Paleis 12 voor hun zesde editie. Op vrijdag 6 oktober kan je er voor de tweede keer dit jaar terecht voor een 14 uur durend klank-, licht- en videospektakel. Op de lineup vind je zoals gewoonlijk weer een hoop techno talenten, afwisselend tussen absolute headliners waaronder I Hate Models, Patrick Mason en 999999999 en lokaal bruisend talent als Massimo Mephisto, Jane Muss, Emilija en Soya.

De herhaaldelijke keuze voor Brussel als locatie voor het evenement is niet toevallig. “Brussel is een dankbare omgeving voor de ontwikkeling van nieuwe events en concepten op dergelijke schaal. De ravers in en rond het Brusselse zijn dan ook zeer vertrouwd met elektronische muziek en omarmen de nacht als geen ander. Daarbovenop is de ligging zeer gunstig om een internationaal publiek aan te trekken. Hier slaagden we dan ook in bij onze voorgaande edities in deze bruisende stad. Wij zijn meer dan klaar voor de volgende ronde”, aldus de organisatie.

Volledige lineup

  • 999999999
  • DYEN
  • Emilija b2b Soya
  • I Hate Models
  • Joyhauser
  • Kobosil
  • Massimo Mephisto b2b Jane Muss
  • Patrick Mason
  • ✨ Special guest ✨

Tickets

Gewone tickets zijn sinds gisteren te koop aan €63.46. VIP-tickets zijn met €158.25 een pak duurder, maar daar krijg je er wel nog €50 bartegoed, privéparking, aparte ingang, lockers en toiletten en toegang tot het comfort deck met extra zitplaatsen bij. Dichter naar het evenement toe kan je zoals altijd ook eens TicketSwap checken voor tickets.

Kopfoto: © Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête