Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

02/11/2017 / Fay Haelterman

Curio in Kompass Klub met Sam Paganini

BEC organiseert zaterdag een nieuwe editie van Curio in de Kompass Klub. Deze jonge Engelse is verdorie goed bezig: vorig jaar bracht ze een plaat uit op het Second State-label, op 10 november komt op hetzelfde label haar nieuwe EP uit én haar conceptavonden garanderen kwaliteit. De vorige editie vond samen met Marco Bailey plaats in Club Vaag en ook deze avond zal dik in orde zijn, met Sam Paganini die vier uur komt draaien in Kompass Klub.

Eerlijk is eerlijk, we waren niet kapot van Sam Paganini's laatste plaat, 'Zenith'. Het verbaasde ons dan ook om te horen dat de nummers van zijn laatste werk in zijn livesets wél tot hun recht komen. Je moet een man die meer dan 20 jaar ervaring heeft en bij de grootste kwaliteitslabels tracks lanceerde dan ook niet onderschatten. Wij hebben met plezier dat lesje geleerd: live haalt hij het commerciële randje van zijn nummers af, met een stevige basis die je naar de dansvloer dwingt. En oké, af en toe gaat het een beetje de platte kant uit, maar als we even stevig mogen rakken, kan het ons niet schelen dat de muziek een tikje ordinair is.

Vier uur springen en jolijt met Sam is trouwens niet het enige om naar uit te kijken. ZØE vergezelt hem tijdens zijn Zenith World Tour. Samen brachten ze 'The Beat' uit op Drumcode en waren ze al verantwoordelijk voor een flink aantal stevige B2B-sets. Maar ook op haar eentje kan ze heel goed haar plan trekken - net zoals BEC, die je aanwezigheid verdient. Curio biedt dus maar liefst 3 namen voor een geslaagde zaterdag.

Met deze set die BEC prepareerde voor de Boom Room op ADE kom je zéker in de mood:
 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête