Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van Extra show I MARLON HOFFSTADT at KOMPASS THURSDAYS, gemaakt door Marlon Hoffstadt, in opdracht van Kompass

29/11/2023 / Maxime Mach

Kompass Thursdays pakt uit met een line-up van formaat

Met Marlon Hoffstadt a.k.a DJ Daddy Trance, Tjade en Maharti op het menu.

Het event op vrijdag was in no time uitverkocht, waardoor Kompass besloot om een extra show in te lassen op donderdag 30 november. Iedereen die zin heeft in een nachtelijke escapade op donderdag kan dus gerust een tripje naar Gent overwegen. Nog niet overtuigd? Misschien helpen de teasers hieronder. 

Marlon Hofffstadt a.k.a DJ Daddy Trance

Bovenaan de affiche pronkt een Berlijnse visionair die momenteel niet meer weg te denken is uit het huidige club- en festival-landschap. Zijn sets worden gekenmerkt door euforie en voelen aan als een rit op een achtbaan die je moeiteloos naar ongekende hoogtes loodst. Dat heeft hij de afgelopen maanden en jaren absoluut bewezen door met zijn kinderwagen vol trance, eurodance en hard house door Europa (en zélfs Australië) te toeren. Afgelopen zomer kreeg hij van Glitch Festival in Malta dan ook eindelijk de kans om zijn magie te verspreiden met een Boiler Room set.

Tjade

Jonge Amsterdammer Tjade ontwikkelde al vroeg een bewondering voor zijn landgenoten Tiësto en Armin Van Buuren. Het is dus allesbehalve verassend te noemen dat hij met zijn USB-stick vol trance, progressive house en hard house zijn jeugddroom heeft omgetoverd tot realiteit. Zijn tracks op gerenommeerde labels als Live at Robert Johnson, DGTL en Mule Musiq zijn opgepikt door grootheden als Job Jobse, Palms Trax en VTSS en werden gedraaid op festivals als Dekmantel, AVA en Glastonbury. Kompass vervoegt vanaf morgenavond dat lijstje. 

Maharti

Ook Kompass Resident Maharti krijgt een plekje op de line-up. Deze jonge wolf laat zich vooral inspireren door de ruwere en vooruitstrevende klanken binnen het genre, wat resulteert in een sound die even uniek als meeslepend is. Zijn passie voor het vak vertaalt zich naadloos naar zowel zijn producties als zijn DJ-sets. Met tracks op toonaangevende labels als ISMUS, RAW en AGORA etaleert hij moeiteloos zijn veelzijdigheid en creativiteit. Door recente passages in Club Ost (Berlijn), Amsterdam Dance Event en de Love Parade staat hij meer en meer op de radar van internationale bookers en promotors.

Extra Show - Marlon Hoffstadt at Kompass Thursdays

Het event op vrijdag 1 december is uitverkocht (!). Voor tickets zet je best TicketSwap aan.

Tickets
Kopfoto: © Marlon Hoffstadt

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête