Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

12/05/2016 / Sophie Daniels

41 nieuwe tracks van Bjarki op Kraviz' Trip

41 nieuwe tracks. Sommige producers brengen er zoveel nog niet uit in hun hele carrière, Bjarki doet het op drie maanden. Van juni tot september mogen we van de IJslandse virtuoos maar liefst drie nieuwe LP's verwachten; Б, Lefhanded Fuqs en Æ. Tombo, huisstylist van Trip, is verantwoordelijk voor het artwork.

Een deel van de muziek is een paar jaar oud, sommige nummers werden in de afgelopen maanden gemaakt en één track werd zelfs vorige week pas afgewerkt. Het wordt een mélange van ravey, sample-based en experimentele klanken.

Het eerste album mogen we op 17 juni verwachten. Lefthanded zal wat meer experimenteler klinken dan we van hem gewoon zijn, Æ werd vooral gevoed met behulp van hardware. Kan je niet wachten op zijn nieuwe muziek? Beluister hieronder één van z'n laatste sets.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête