Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
randomer

20/02/2017 / Sophie Daniels

Where House is terug en viert dat met Randomer in Kompass

Nadat Petrol eind vorig jaar tegen de vlakte ging, was het ook over and out voor Where House. Het concept, dat namen als Ansome, Bas Mooy en AnD bekend maakte bij het Belgische publiek, vond geen waardige vervanger voor de Petrol en vierde hun laatste feest op 10 november eind vorig jaar.

Niemand had ooit gedacht de legendarische feestjes van Where House nog mee te mogen maken. En nu, zo'n goede vier maanden later, staan ze er weer. Met Kompass hebben ze dé ideale locatie weten te vinden die perfect past met waar Where House voor staat: industrieel beukwerk. Ze hebben een staalharde reputatie en waren de laatste jaren hét mekka voor de hardere en analoge techno in Vlaanderen. Het was dé broedplaats van te ontdekken talent in de hardere technowereld.

Voor hun 'comeback' -die op 20 mei zal plaatsvinden- halen ze hardware basher Randomer naar Gent. De man, die niet alleen bekend is door zijn Bring, heeft in korte tijd heel wat prestige opgebouwd met zijn unieke muziek. In Kompass was hij nog nooit te gast maar teleurstellen zal de man zéker niet doen.

https://www.youtube.com/watch?v=fe7GcoqA5HU

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête